Även solen har som bekant sina fläckar, och så även vår sångbok. Fastställd för 17 år sedan, har den varit en inspirationskälla och det murbruk som har byggt upp den nya generationen LAOS-iter. Där finns anekdoter och berättelser som annars skulle försvinna under åren. Men efter sena kvällar och minst sagt mödosamma morgnar dagen efter har vi märkt att den saknar sånger som gärna sjungs av oss i egenskap av såväl studenter som krigsmän.
 
På grund av detta har arbetet med en ny sångbok påbörjats. För den hugade kommer det finnas möjlighet att förbeställa en sångbok som individmärks och ens namn odödliggörs i de glädjespäckade sidorna. För alla andra kommer sångboken finnas till salu under hösten.
 
Att förboka en sångbok kostar 500 kr. Skicka då ett mail till nedanstående e-postadress där du skriver namn, kontaktuppgifter och att du vill ha en förhandsbokad sångbok samt betala in 500 kr till nedanstående PG (märk betalning med namn). En vanlig sångbok kostar 300 kr och kommer finnas till salu i vår mäss och på vissa aktiviteter.
 
Deadline för att beställa en sångbok är den första juni.
 
Mail: sangbok@laoslund.se
PG: 53 76 46-2
Swish: 123 123 61 40
Ad utrumque paratus