Vänner,

Med en stundande jubileumsbal och ett allt mindre lager av sångböcker har LAOS huvudförening tillsatt en sångbokskommitté med uppgiften att ta fram ett nytt sångreglemente. Med uppgiften kommer även möjligheten att lägga till sånger eller förändra reglementet. Reglementet kommer därför revideras under våren för att tillse att såväl personer från försvarsmakten som studenter känner igen sig och inspireras av motpartens sånger. I denna process vill vi gärna höra era åsikter och tips på sånger för att fortsatt inneha Lunds främsta Sångbok.

Alltså, ifall du liksom oss har saknat Hemåt det bär eller annan lämplig visa, skicka ett mail till sangbok@laoslund.se med ditt förslag senast den 20 mars.

Var inte orolig för att tipsa om en visa som redan råkar finnas i SångR, tvärtom är det en signal på att just den visan skall vara kvar.

 

Vänliga hälsningar,

Sångbokskommittén
Karl, Bror, Axel & Ola